Fluer skal fanges effektivt

Det er nu ved at være på denne tid af året, hvor alle mennesker begynder at se sig om efter en ordentlig insektsikring.

Man ved at tiden kommer hvor fluerne begynder at svirre omkring ørerne på en, samtidig med at andre insekter også begynder at flokkes udendørs på terrassen om sommeren.  Her vil de fleste jo gerne nyde sin mad, uden at de bliver angrebet af fluer.

Men indendørs plejer oftest at være det største problem, da fluerne ikke kun generer om dagen – men også om natten, hvor man gerne vil sove.  En ting er at myg stikker og kan være generende – men når det ligefrem er mange insekter, der driller – så skal det stoppes.

Et af de bedste værn og dermed metoder til at komme insekter til livs er Insektfangere til private & erhverv via vores webshop. Det er et vanvittigt godt og effektivt våben mod fluer, der langt overgår eks. fluesmækkere og fluestrimler.  En elektrisk maskine der helt lydløst og diskret står placeret ovre i hjørnet af køkkenet.

insektfangere og fluefanger

Der står denne geniale fluefanger så med et blåt uv lys og fanger alverdens fluer og myg, uden at man registrerer den. Den er helt lydløst.

Der er mange, der kalder den en insektdræber eller insektlampe.  Det er i og for sig det samme – så kært barn har mange navne.  Det gælder også disse nye elektriske insektfangere, der leveres med både limplade men også kun med stødspjæld.

Man skal være hurtigt ude, når man finder en på nettet, da der er rift om dem.  De er billige og bliver leveret dagen efter man bestiller dem.  Alle ved, at disse prof. godkendte fluefangere i høj kvalitet går som varmt brød.

fluefanger der er godkendt til fødevarer

Apropos varmt brød, så er det almindelig kendt at bagere benytter disse insektdræber i både bageri og hjemmet.

Men vi ser ofte denne type i pølsevogne, fiskeforretninger o.a. detailbutikker er nok de største aftagere, da de skal dokumentere over fødevarekontrollen, at de ikke har skadedyr som flyvende insekter i virksomheden, da det er decideret ulækkert overfor sine kunder og personale.

Det ved de fleste ejere også, så en skadedyrssikring tager altid udgangspunkt i insektsikring. Det behøver ikke være med fluegift og andet giftigt sprøjt.

Det kan ligeså vel være denne unikke måde at fange fluer på, hvor man sikrer sine madvarer mod pesticider og kemikalier.  Det er de fleste kunder glade for.

Så tænker man ikke så meget på, at fluerne bliver fanget på en limplade, der sidder inde i insektfangeren.

Skriv et svar